Leeftijd 18 - 30 jaar

Mogelijk interessant

Pensioen ver van je bed? Zeker, maar daarom niet minder belangrijk. Tijdens jouw loopbaan zal er van alles gebeuren in je leven en dat kan van invloed zijn op je pensioen. Pensioen niet alleen voor later
In jouw pensioenregeling is een partnerpensioen geregeld. Dat is een inkomen voor jouw partner als jij zou komen te overlijden. Om hier recht op te hebben, moet je partner wel aangemeld zijn bij ons. Ook voor eventuele kinderen is iets geregeld, namelijk het wezenpensioen. Op een aantal momenten in je leven is het goed om stil te staan bij je pensioen. Klik hiernaast als je meer wilt weten over deze momenten. Pensioen bij NEG Hoogezand Wil je meer weten over het pensioen dat je opbouwt? In het Pensioen 1-2-3 lees je precies wat er voor jou geregeld is.

Top 3 belangrijkste vragen

 • Ben ik verplicht om mijn partner met wie ik samenwoon aan te melden?

  Nee, dat bent u niet verplicht. Als u wilt dat uw partner is verzekerd voor het partnerpensioen dan is het wel belangrijk dat u uw partner aanmeldt.

 • Wat kan ik zelf doen om mijn pensioen te verbeteren?

  Er zijn verschillende mogelijkheden om te zorgen voor een extra inkomen voor later. U kunt bijvoorbeeld een verzekering afsluiten, beleggen of extra sparen. Belastingaftrek is alleen mogelijk als u kunt aantonen dat u een pensioengat hebt. Wij adviseren u om contact op te nemen met een financieel adviseur om uw situatie te bespreken.

 • Kan ik zorgen voor een aanvullend inkomen voor mijn partner?

  Nee, er zijn geen mogelijkheden in de pensioenregeling om een extra inkomen voor uw partner te verzekeren. Wij adviseren u om contact op te nemen met een financieel adviseur om uw situatie te bespreken.

   

NEG Pensioenfonds

Pensioenuitvoering door:

Appel Pensioen

Postbus 30396

1303 AJ Almere

Telefoonnummer

085 - 210 40 93

 

E-mailadres

rahma.cherrat@appelpensioen.nl

Copyright @ NEG Pensioenfonds